Warsaw 00:16

London 23:16

Hong Kong 06:16

New York 18:16

Dubai 02:16

1EUR= 4.34PLN

1EUR= 1.19USD

1EUR= 133.59JPY

1EUR= 0.91GBP

  • STOTEL - TWÓJ PARTNER W BIZNESIE
  • WSPÓŁTWORZYMY TWÓJ SUKCES
  • Z NAMI ZAWSZE NA CZAS

O nas

Jesteśmy firmą specjalizującą się w dziedzinie artykułów elektroniki użytkowej takiej jak telefony komórkowe, tablety, konsole do gier, laptopy, TV oraz produktów z nimi powiązanych.

Posiadamy kilkunastoletnie doświadczenie w branży. Rozumiemy i realizujemy potrzeby naszych klientów. Współpracujemy z największymi producentami i dystrybucjami sprzętu elektronicznego na całym świecie. Jesteśmy w stanie dostarczyć doolny asortyment w najniższych cenach rynkowych. Korzystamy z nowoczesnych i profesjonalnych firm logistycznych gwarantując naszym klientom terminowość dostaw oraz bezpieczeństwo naszych towarów. Uwzględniamy indywidualne potrzeby naszych partnetów.

Oferta

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą

Transport

Zapewniamy klientom najwyższą jakość usług transportowo-spedycyjnych. Duże doświadczenie pozwala nam na zaoferowanie usług dla klientów zarówno biznesowych, jak i indywidualnych. Potrafimy dostosować naszą ofertę dla potrzeb każdego rodzaju klienta. Z nami towar zawsze dotrze na czas.

Współpraca

Lata doświadczeń w sprzeaży detalicznej i hurtowej czyni nas rzetelnym i godnym zaufania partnerem biznesowym. STOTEL TECHNOLOGY bardzo starannie weryfikuje swoich dostawnów jak i odbiorców. Celem naszej współpracy jest długofalowa i solidna współpraca oparta na rzetelności i wzajemnym zaufaniu. Cały czas poszukujemy nowych producentów i dystrybutorów sprzętu elektronicznego oraz kolejnych rynków zbytu.

Partnerzy

Kontakt

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt

MARCIN STOPAREK

Key Account Menager

Telefon / WhatsApp: +48 663 115 115

Skype: martin31738071

Email:office@stoteltech.pl

 

 

STOTEL TECHNOLOGY SP. Z O.O. SP. K.

Al. Tadeusza Kościuszki 80/82 lok. 301

90-437 Łódź

Krs: 0000680216

Eu at: pl7252202646

Regon: 367378398